PIZZA MARGHERITA

de adinabalerina79 in Pizza, 12 Mai 2013 | 1460 vizualizari

 



 

INGREDIENTE

  • ptr aluat
  • 300 gr faina,1 pachet drojdie dr oetker,2 oua.1 lingura ulei masline,1 cana lapte dulce,sare
  • ptr umplutura,
  • 1 CUTIE MIEZ DE LAPTE ,ketchup,busuioc , 200 gr cascaval Delaco ,ROSII CHERYY
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA PIZZA MARGHERITA :

Dizolvam drojdia,in cana cu lapte la temperatura camerei,adaugam 1 praf sare si lasam la dospit,intre timp pregatim faina,punem ouale si uleiul de masline,1 lingurita sare si apoi drojdia dospita,se framanta bine pana se dezlipeste de pe maini si se lasa la dospit cca 40 minute la temperatura constanta.



Aluatul dospit il intindem cu sucitoru,il punem in tava unsa cu ulei si intepam cu o furculita suprafata aluatului.


Ungem toata suprafata aluatului, cu sosul facut folosind o pensula .


Doua linguri ketckup se amesteca cu 1 lingurita busuioc,cu sosul obtinut se unge blatul de pizza ,peste punem rosii cheryy si miez de lapte,se da la cuptorul bine incins cca 10 minute,dupa care radem cascavalul si l punem deasupra se mai lasa inca 3 minute,cand este gata se scoate si se feliaza.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "PIZZA MARGHERITA " nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

gio 1

14.05.2013, 00:35

Arata super!

adinabalerina79 1

14.05.2013, 12:47

multumes sa o incercati ca merita!

babi5 1

30.08.2013, 18:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza Quattro Formaggi, reteta lui George vicecampion European la pizza