Pizza Familia

de RuxyRux in Pizza, 28 Sep 2014 | 2075 vizualizari

 

O pizza la tava excelenta cu umplutura din belsug care satura cu siguranta o familie intreaga...a fost atat de gustoasa incat de la prima inghititura toata lumea a scos un mare wow!

 

INGREDIENTE

Blat de pizza:

  • 750 gr faina
  • 350 ml apa calduta
  • 100 ml ulei de masline
  • 1 plic si jumatate de drojdie uscata
  • 2 lingurite de sare

Sos:

  • 3 rosii mari
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri pline de ulei de masline
  • o mana de busuioc proaspat
  • 3 linguri ketckup dulce
  • cateva firicele de rozmarin verde

Umplutura:

  • 300 gr sunca
  • 600 gr mozzarella
  • 10 bucati mari ciuperci proaspete
  • parmezan
  • ardei capia
  • masline
  • crengute de rozmarin
  • oregano
  • busuioc verde si uscat
  • ketchup dulce
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Familia:

Se prepara blatul de pizza: framantam aluatul, nu dureaza mult si-l lasam la loc cald in bucatarie o ora sau pana isi dubleaza volumul.


intindem blatul cu mana ( eu am reusit sa fac asta profil in aer :)))))), deci fara sucitor, e ideal, trageti usor de margini si veti vedea ca se intinde perfect.


Punem blatul in tava tapetata( eu l-am pus in tava cuptorului).


In timpul in care aluatul a fost la crescut, am preparat sosul la blender si am tocat si razuit toate ingredientele pentru umplutura.


Am pus sosul pe tot aluatul, apoi deasupra o parte de mozzarella, sunca, ciupercile, maslinele, am presarat oregano, rozmarin, busuioc uscat, am pus apoi din nou mozzarella, parmezan, ketchup, si felii de ardei.


Am copt pizza o ora la 200 de grade pentru ca a fost extrem de plina de umplutura si nu am vrut sa risc sa ramana cruda in interior.


Desigur decorul il faceti cum doriti, eu am pus busiocul proaspat dupa ce am scos-o din cuptor.


E chiar grozava!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Familia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

RuxyRux 1

28.09.2014, 18:47

Babi

AnitaIliovici 1

28.09.2014, 19:50

Sunt sigura ca are un gust nemaipomenit.

RuxyRux 1

30.09.2014, 23:44

Multumesc mult fata frumoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pizza din mălai cu vinete