Pizza Mista Rosa (pizza mixta rosie )

de Micutza Luana in Pizza, 19 Mar 2013 | 1597 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • -drojdie (cam un cubulet)
  • -2 lg zahar
  • -50 gr ulei
  • - faina 00 si faina americana cat cuprinde
  • Pentru compozitie
  • -sos de rosii (amestecat cu oregano, 2 lg ulei , si un praf de sare )
  • -ciuperci
  • -50 gr salam
  • -1 vanata
  • -2 rosii
  • -50 gr sunca
  • - 100 gr mozzarela
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Mista Rosa (pizza mixta rosie ):

Blatul: se amesteca manual sau cu mixerul toate ingredinetele. Aluatul nu trebuie sa fie maleabil, nu foarte tare si se lasa 30 minute la crescut.


Intre timp taiem cubulete rosiile, vinetele (prajite in prealabil cu sare oregano si un catel de usuroi ), ciupercile calite si ele in prealabil, sunca si salamul. Mozzarela se da prin razatoare.


Dupa ce aluatul a crescut punem sosul de rosii si dam la cuptor 20 minute. Se scoate si se pun restul de ingrediente asezate dupa preferinta. Eu am ales sa fac cate o portie aparte cu fiecare. Se da din nou la cuptor pentu circa 10 minute. Cand este aproape gata se pune mozzarela dn abundenta si se mai lasa 1 minut.

 

TIPS-URI

1

eu am facut pizza la locul de munca deci cantitatile sunt pentru 4 portii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Mista Rosa (pizza mixta rosie )" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Micutza Luana 1

19.03.2013, 22:21

sebirizescu 1

20.03.2013, 00:28

buna pizza!bravo luana

Micutza Luana 1

20.03.2013, 00:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pizza rulada cu foetaj