Pizza "Omleta"

de EUGENIAivan in Aperitive / Garnituri, 18 Oct 2011 | 1444 vizualizari

 

este super buna! Eu ii zic pizza "omleta" pentru ca are in ea cam ce pui la o pizza inafara de ciuperci. Se poate pune ketchup pe deasupra, dar eu am uitat sa pun :(

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1/2 carnat cabanos
  • 5 masline
  • 1 bucatica branza nu foarte sarata
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza "Omleta":

Se taie carnatul felii subtirele, sa taie maslinele felii (daca nu sunt deja rondele). Se pun intr-un castron, se adauga ouale, sare si piper


Se amesteca bine, se adauga branza sfaramata sau rasa, se amesteca bine


Intr-o tigaie se pune putin ulei, se incinge si se toarna compozitia


Se prajeste pe ambele parti

 

TIPS-URI

1

ca aspect nu este ffffffffffff senzationala,dar gustul este super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza "Omleta"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

kamy 1

20.10.2011, 23:18

bine ai venit

mamaieelena 1

21.10.2011, 07:52

buna si bine ai venit gustoasa pizza

EUGENIAivan 1

23.10.2011, 17:02

va multumesc pentru urari si laude

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulou de omleta cu marar si ceapa verde