Pizza quatro formaggi

de MotanLaOale in Pizza, 26 Sep 2013 | 5264 vizualizari

 

Trebuie sa intram in joc ca asa este frumos! Pizza motaneasca mai incolo, acum cele clasice.! :))) Desi pizza originala nu are decat branza, nu am rezistat si am pus si putin salam uscat! :))))

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza (1/2 foaie)
  • 200g cascaval Delaco
  • 100g cascaval Delaco afumat
  • 100g branza de burduf
  • 100g telemea putin sarata
  • 50g salam crud uscat
  • khetchup UNIVER
  • oregano
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza quatro formaggi:

Aluatul se lasa la dezghetat.


Se unge o tava cu ulei, se taie 1/2 din aluat si se pune in tava potrivind cu mana sa acopere toata tava.


Se unge cu ketchup Univer pe toata suprafata.


Se presara oregano si piper.


Salamul se feliaza subtire si se pune in tava.


Se rade un strat subtire de cascaval pe toata suprafata.


Se imparte din ochi tava in patru si in fiecare parte se pune cate un fel de branza sau cascaval, rase sau sfaramate.


Deasupra se mai rade un strat de cascaval.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.


Este gata cand se rumeneste frumos.


Se consuma cu ketchup UNIVER si o bere rece!


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Salamul crud uscat este optional. Pizaa originala are doar branza si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

26.09.2013, 23:13

Panacris 1

27.09.2013, 08:19

MotanLaOale 1

27.09.2013, 08:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Briose pizza