Pizza quatro formaggi

de MotanLaOale in Pizza, 26 Sep 2013 | 5074 vizualizari

 

Trebuie sa intram in joc ca asa este frumos! Pizza motaneasca mai incolo, acum cele clasice.! :))) Desi pizza originala nu are decat branza, nu am rezistat si am pus si putin salam uscat! :))))

 

INGREDIENTE

  • aluat de pizza (1/2 foaie)
  • 200g cascaval Delaco
  • 100g cascaval Delaco afumat
  • 100g branza de burduf
  • 100g telemea putin sarata
  • 50g salam crud uscat
  • khetchup UNIVER
  • oregano
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza quatro formaggi:

Aluatul se lasa la dezghetat.


Se unge o tava cu ulei, se taie 1/2 din aluat si se pune in tava potrivind cu mana sa acopere toata tava.


Se unge cu ketchup Univer pe toata suprafata.


Se presara oregano si piper.


Salamul se feliaza subtire si se pune in tava.


Se rade un strat subtire de cascaval pe toata suprafata.


Se imparte din ochi tava in patru si in fiecare parte se pune cate un fel de branza sau cascaval, rase sau sfaramate.


Deasupra se mai rade un strat de cascaval.


Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 15-20 minute.


Este gata cand se rumeneste frumos.


Se consuma cu ketchup UNIVER si o bere rece!


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Salamul crud uscat este optional. Pizaa originala are doar branza si cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza quatro formaggi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

MotanLaOale 1

26.09.2013, 23:13

Panacris 1

27.09.2013, 08:19

MotanLaOale 1

27.09.2013, 08:34

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Pizza Capriciosa