Pizza cu seminte si branzeturi

de Valclaudia in Pizza, 15 Mar 2015 | 598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml apa calduta
  • 1/2 cub drojdie
  • 1 pliculet zahar
  • sare dupa gust
  • 4 linguri ulei
  • cca 400 gr. faina alba
  • seminte de mac, de floarea soarelui si de in
  • 4 linguri pasta de tomate
  • 2 felii cascaval Hochland
  • 1 ardei gras rosu
  • masline
  • cascaval ras, cca 200 gr.
  • branza telemea sfaramata, cca 50 gr.
  • busuioc uscat sau oregano, dupa gust si preferinta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu seminte si branzeturi:

Amestecam drojdia cu zaharul si putina sare pana devine lichida. Adaugam apoi apa calduta, faina si amesctecam pana obtinem un aluat elastic. Adaugam uleiul, mai framantam pana se incorporeaza uleiul in aluat si lasam apoi aluatul acoperit in loc ferit de curenti pana isi dubleaza volumul.


Preincalzim cuptorul la 180 grade.


Impartim aluatul in 2 parti egale, in tavi presaram seminte de in, susam si floarea soarelui, apoi intindem cu palmele unse aluatul peste seminte. Ungem aluatul cu pasta de tomate, presaram busuioc sau oregano uscat, asezam din loc in loc bucatele de cascaval feliat si masline, bucatele de ardei, presaram branza telemea sfaramata, apoi cascavalul ras si dam la cuptor tavile pentru 20 minute.


Eu am m-am ajutat de functia de coacere cu ventilatie a cuptorului. Cand capata aspect de rumen scoatem pizza din cuptor.


Servim fierbinte.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu seminte si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

15.03.2015, 14:44

Rocsi 1

15.03.2015, 19:33

geoline 1

15.03.2015, 23:22

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa