Pizza pane

de cristinutanicolita in Pizza, 14 Mai 2015 | 3394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 25 g drojdie proaspata
  • 1/2 faina
  • sare
  • 1 lgt zahar
  • 300 ml apa
  • 1 lg ulei de masline
  • 200 ml sos de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pane:

Faci intai maiaua din drojdie, zahar si 300 ml apa calda. Amesteci faina cu putina sare, torni maiaua si uleiul de masline, framanti si lasi timp de o ora, sa creasca la loc cald.

Dupa o ora imparti coca in 3 bile. Din sosul de rosii si usturoiul curatat si pisat, faci un sos pe care il sarezi si piperezi dupa gust. Intinzi in strat subtire fiecare din cele 3 bile de aluat, iar deasupra aluatului pui sos de rosii cu usturoi si masline fara sambure. Coci in cuptorul preincalzit 15 min.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Servesti pizza alaturi de o salata de legume!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garnitura taraneasca de cartofi - Reteta simpla si gustoasa

pe 18.06 la 15:42

Frittata cu roșii cherry - Rețeta perfectă pentru un mic dejun sănătos

pe 18.06 la 09:40

Cartofi zdrobiți picanți la cuptor - Rețeta simplă pentru o garnitură gustoasă

pe 17.06 la 15:46

Reteta de baza pentru paine de casa

pe 16.06 la 20:34

Reteta de hotdog de casa - Simplu si delicios

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu salam si ciuperci