Pizza rapida

de lia maria in Pizza, 5 Noi 2010 | 9928 vizualizari

 

Daca va e pofta de pizza si nu aveti chef de framantat aluat, iata un blat rapid si foarte gustos. Veti avea o pizza gata de servit, in mai putin de 30’.

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii de paine
  • ketchup
  • 2 oua
  • 250ml lapte
  • salam uscat (cateva felii)
  • gogosar rosu (cateva felii)  
  • praz feliat (cateva felii)
  • 4 masline mari
  • 100g cascaval ras
  • 50g branza topita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida:

Tapetam o tava cu hartie de copt, trecem feliile de paine prin lapte si le asezam pe toata suprafata tavii. Spargem ouale, le batem bine impreuna cu laptele ramas si rasturnam amestecul peste paine, uniformizam si dam la cuptorul incins, pentru10’.

Intre timp feliem salamul, gogosarul, prazul, radem cascavalul si scoatem samburii din masline.

Scoatem blatul care intre timp si-a format o crusta deasupra, punem putin ketchup, repartizam uniform ingredientele de mai sus, lasam la urma cascavalul peste care mai stropim putin ketchup si branza topita, dupa care dam pizza la cuptor pentru inca 15’.

Se serveste calda sau rece, dupa preferinta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza Ardeleneasca