Pizza rapida pe felii de paine

de Oana in Pizza, 9 Noi 2014 | 5428 vizualizari

 

Te salveaza rapid de un pranz sau o cina :)

 

INGREDIENTE

  • 6 felii toast de secara (sau in functie de tava)
  • 2 oua
  • o cana cu lapte
  • sos de rosii
  • oregano uscat
  • sare
  • piper
  • cascaval ras
  • mozzarella rasa
  • toppinguri dupa plac: carnaciori, sunca, masline, porumb, ardei gras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza rapida pe felii de paine:

Am tapetat cu hartie de copt o tava dreptunghiulara in care au incaput 6 felii de paine toast. Am batut bine ouale si le-am amestecat cu laptele. Am scufundat pe rand feliile de paine in amestecaul de lapte si oua, pana s-au imbibat bine, apoi le-am asezat in tava. Am uns feliile cu sos de rosii, am presarat putina sare, piper si oregano uscat. Am pus cascaval ras si apoi toppinguri la alegere, faceti pizza cu ce va place. Deasupra am pus mozzarella rasa si am pus tava in cuptorul incalzil la 200 gr si am lasat pizza sa se coaca, pana s-a rumenit usor deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza rapida pe felii de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

anca_rm 1

10.11.2014, 10:18

nu refuz o bucata , ca nu am mancat de ceva vreme pizza

MOKUSKA 1

10.11.2014, 12:42

e idee buna

ella 87 1

05.01.2015, 15:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Deep Dish Pizza