Pizza regala

de Sylvia in Pizza, 4 Noi 2010 | 2671 vizualizari

 

Si ca sa termin cu seara de pizza va prezint si celalalt sortiment nou, pizza regala i-am zis eu pentru ca sub aceasta denumire am mancat prima data la un restaurant pizza cu ou in mijloc. Este o pizza pe cat de frumoasa pe atat de buna, va invit sa testati o data

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de aluat de pizza  facut din  :
  • 500 grame de faina,
  • 25 grame drojdie,
  • o lingurita miere/zahar,
  • aproximativ  250 ml apa,
  • sare.
  • Pentru garnisit pizza am folosit
  • emmental ras ( are o aroma aparte zic eu ) si mozzarella
  • , o lingura de sos de rosii,
  • o jumatate de felie de jambon,
  • cateva ciuperci proaspete,
  • un ou,
  • o felie de jambon crud afumat,
  • cateva rondele de ardei iute si ierburi aromate uscate, eu am un amestec care contine si usturoi uscat si da un gust deosebit la pizza mai bun decat oregano simplu.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza regala:

Preparare: am intins o foaie de pizza subtire cu o bordura putin mai groasa, am tapetat-o cu un strat de suc de rosii si am lasat-o putin “sa respire” pana am pregatit si aranjat in straturi restul ingredientelor .


Asezam pizza in cuptorul preincalzit la 220 -230 de grade si lasam timp de 10 minute. Dupa 10 minute scoatem pizza si turnam in mijlocul ei un ou crud, cu mai multa grija decat mine ca eu am spart putin galbenusul .


Scadem putin temperatura la cuptor si mai lasam pizza pret de 4-5 minute pana este prins bine ou in asa fel insa inca galbenusul sa ramana moale. A fost deosebit de aromata, noi am mancat-o cu ulei iute picant special pentru pizza.

 

TIPS-URI

1

in plus la aceasta pizza la final am framantat aluatul cu putina bere blonda , i-a dat o elasticitate  aparte, a fost foarte binevenita zic eu. Dupa ce se framanta bine si se lasa la dospit 30 de minute se tine la frigider macar 30 de minute, iese mult mai fraged si creste mai bine la copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza regala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Ligia Bxl 1

24.11.2010, 11:16

waw numai cum e prezentata si salivez frumos bravo,o gospodina adevarata

Sylvia 1

24.11.2010, 11:44

Vai ce pofta mi-ai facut si mie cand am revazut-o multumesc de laude

RuxyRux 1

24.11.2010, 11:50

Ce frumusete..chiar regala!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat