Pizza regala

de Sylvia in Pizza, 4 Noi 2010 | 2241 vizualizari

 

Si ca sa termin cu seara de pizza va prezint si celalalt sortiment nou, pizza regala i-am zis eu pentru ca sub aceasta denumire am mancat prima data la un restaurant pizza cu ou in mijloc. Este o pizza pe cat de frumoasa pe atat de buna, va invit sa testati o data

 

INGREDIENTE

  •  Avem nevoie de aluat de pizza  facut din  :
  • 500 grame de faina,
  • 25 grame drojdie,
  • o lingurita miere/zahar,
  • aproximativ  250 ml apa,
  • sare.
  • Pentru garnisit pizza am folosit
  • emmental ras ( are o aroma aparte zic eu ) si mozzarella
  • , o lingura de sos de rosii,
  • o jumatate de felie de jambon,
  • cateva ciuperci proaspete,
  • un ou,
  • o felie de jambon crud afumat,
  • cateva rondele de ardei iute si ierburi aromate uscate, eu am un amestec care contine si usturoi uscat si da un gust deosebit la pizza mai bun decat oregano simplu.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza regala:

Preparare: am intins o foaie de pizza subtire cu o bordura putin mai groasa, am tapetat-o cu un strat de suc de rosii si am lasat-o putin “sa respire” pana am pregatit si aranjat in straturi restul ingredientelor .


Asezam pizza in cuptorul preincalzit la 220 -230 de grade si lasam timp de 10 minute. Dupa 10 minute scoatem pizza si turnam in mijlocul ei un ou crud, cu mai multa grija decat mine ca eu am spart putin galbenusul .


Scadem putin temperatura la cuptor si mai lasam pizza pret de 4-5 minute pana este prins bine ou in asa fel insa inca galbenusul sa ramana moale. A fost deosebit de aromata, noi am mancat-o cu ulei iute picant special pentru pizza.

 

TIPS-URI

1

in plus la aceasta pizza la final am framantat aluatul cu putina bere blonda , i-a dat o elasticitate  aparte, a fost foarte binevenita zic eu. Dupa ce se framanta bine si se lasa la dospit 30 de minute se tine la frigider macar 30 de minute, iese mult mai fraged si creste mai bine la copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza regala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Ligia Bxl 1

24.11.2010, 11:16

waw numai cum e prezentata si salivez frumos bravo,o gospodina adevarata

Sylvia 1

24.11.2010, 11:44

Vai ce pofta mi-ai facut si mie cand am revazut-o multumesc de laude

RuxyRux 1

24.11.2010, 11:50

Ce frumusete..chiar regala!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu pui