Pizza turceasca

de Lau in Pizza, 28 Sep 2013 | 845 vizualizari

 

by Miha

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 125 ml lapte
  • 1 lingurita drojdie
  • 1 cana faina integrala
  • 1 cana faina alba
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Umplutura
  • 300 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 2 rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • boia de ardei
  • oregano
  • cascaval
  • ketchup univer
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza turceasca:

Aluat-drojdia se amesteca cu zaharul dizolvat in lapte,turnam amestecul peste faina amestecata cu sarea. Framantam un aluat elastic usor lipicios, acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.


Umplutura-ceapa,ardeiul se curata si se toaca marunt,se calesc in putin ulei,adaugam carnea tocata si lasam sa se prajeasca putin impreuna. Adaugam condimente dupa gust, rosiile curatate de coaja si pasate, amestecam si lasam sa fiarba pana scade zeama. Luam de pe foc si adaugam patrunjelul tocat si oregano,


Impartim coca in 4 si fiecare bucata o intindem in forma lunguiata. Punem o parte de umplutura in mijloc,lasand marginile libere. Adaugam cascaval ras pe ochiuri mici. Ridicam marginile peste umplutura si capetele le ridicam usor formand barcute.


Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana se rumesc frumos,


Servim cu ketchup

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza turceasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Lau 1

28.09.2013, 22:45

mirela0911 1

29.09.2013, 13:22

Lau 1

29.09.2013, 19:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si salam de vara uscat