Pizza cu ton

de Bucataras Medi in Pizza, 11 Oct 2013 | 753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 500g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 10 g drojdie uscata dizolvata intr-o lingura cu lapte
  • 1 lingurita cu zahar
  • 1,5 lingurita cu sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita de oregano uscat
  • Pentru topping
  • 2 cutii ton bucati in ulei
  • o mana masline fara samburi
  • 6 felii branza Gouda
  • 2 linguri capere
  • 3-4 linguri sos de rosii
  • cateva picaturi ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Punem faina intr-un vas ,facem o gaura in mijloc si adaugam rand pe rand. drojdia dizolvata in lapte,sarea,zaharul,oregano ,uleiul si la final apa.Framantam.bine aluatul pana cand acesta se desprinde usor de pe mână si e usor elastic. Acoperim aluatul cu un prosop de bucatarie si il lasam la dospit,la cald, timp de 1 ora.Aluatul crescut il asezam intr-o tava unsa cu ulei si pudrata cu faina si cu ajutorul varfurilor degetelor intindem aluatul pe toata suprafata tavii.Ungem aluatul cu ulei de masline si sos de rosii iar apoi urmeaza sa adaugam topingul in ordinea dorita de fiecare.Tonul trebuie sa-l scurgem de ulei.Preincalzim cuptorul.Dam la cuptor la 220 grade timp de 15-20min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Lavinia 1

11.10.2013, 20:04

preferata mea

alilianaa 1

11.10.2013, 20:48

delicioasa.

Rocsi 1

11.10.2013, 21:34

Super..I-am facut si eu mamei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Lipie cu galbiori