Pizza cu ton

de Bucataras Medi in Pizza, 11 Oct 2013 | 648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat
  • 500g faina
  • 300 ml apa calduta
  • 10 g drojdie uscata dizolvata intr-o lingura cu lapte
  • 1 lingurita cu zahar
  • 1,5 lingurita cu sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita de oregano uscat
  • Pentru topping
  • 2 cutii ton bucati in ulei
  • o mana masline fara samburi
  • 6 felii branza Gouda
  • 2 linguri capere
  • 3-4 linguri sos de rosii
  • cateva picaturi ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton:

Punem faina intr-un vas ,facem o gaura in mijloc si adaugam  rand pe rand. drojdia dizolvata in lapte,sarea,zaharul,oregano ,uleiul si la final apa.Framantam.bine aluatul pana cand acesta se desprinde usor de pe mână si e usor elastic.  Acoperim aluatul cu un prosop de bucatarie si il lasam la dospit,la cald, timp de 1 ora.Aluatul crescut il asezam intr-o tava unsa cu ulei si pudrata cu faina si cu ajutorul  varfurilor degetelor intindem aluatul pe toata suprafata tavii.Ungem aluatul cu ulei de masline si sos de rosii iar apoi urmeaza sa adaugam topingul in ordinea dorita de fiecare.Tonul trebuie sa-l scurgem de ulei.Preincalzim cuptorul.Dam la cuptor la 220 grade timp de 15-20min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Lavinia 1

11.10.2013, 20:04

preferata mea

alilianaa 1

11.10.2013, 20:48

delicioasa.

Rocsi 1

11.10.2013, 21:34

Super..I-am facut si eu mamei

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

9500 puncte

Rux

Rux 9

8350 puncte

Constelatialeu

7970 puncte

oanapl

7280 puncte

Lau

Lau 9

6610 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura sah la Cleme
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!