Pizza salami cu pesto alla genovese

de mimmi in Pizza, 7 Sep 2011 | 2506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 5 g drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 5 g praf de copt
  • apa
  • 2 linguri ulei
  • salam
  • pesto alla genovesse,aveti aici reteta daca nu gasiti de cumparat.
  • 1-2 rosi mari sau rosi cherry
  • cascaval
  • mazare,ciuperci
  • masline
  • sare
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza salami cu pesto alla genovese:

Punem drojdia in putin apa calduta si 1/2 lingurita zahar. Lasam la dospit 10 minute. Cernem faina,facem o "groapa" in mijloc unde adaugam maiaua,pe margini adaugam sare,praful de copt si uleiul. Framantam bine un aluat adaugand apa calduta(cattrebuie) si il lasam la dospit 30 de minute.


Intre timp,razalim cascavalul,taiem rosiile felii,salamul la fel il taiem felii. Intindem aluatul intr-o tava pe hartie de copt. Ungem aluatul cu un strat de pesto alla genovese,peste adaugam feliile de salam,rosiile,ciupercile,mazarea,maslinele si cascavalul. Presaram busuiioc si o dam la cuptor la foc mic pentru cca 30 de minute.


Pofta Buna !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza salami cu pesto alla genovese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ligia Bxl 1

08.09.2011, 18:57

arata minunat

kamy 1

09.09.2011, 17:06

vreauuu

Bya Ralu 1

20.12.2012, 23:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa