Pizza salami cu pesto alla genovese

de mimmi in Pizza, 7 Sep 2011 | 2616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 5 g drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 5 g praf de copt
  • apa
  • 2 linguri ulei
  • salam
  • pesto alla genovesse,aveti aici reteta daca nu gasiti de cumparat.
  • 1-2 rosi mari sau rosi cherry
  • cascaval
  • mazare,ciuperci
  • masline
  • sare
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza salami cu pesto alla genovese:

Punem drojdia in putin apa calduta si 1/2 lingurita zahar. Lasam la dospit 10 minute. Cernem faina,facem o "groapa" in mijloc unde adaugam maiaua,pe margini adaugam sare,praful de copt si uleiul. Framantam bine un aluat adaugand apa calduta(cattrebuie) si il lasam la dospit 30 de minute.


Intre timp,razalim cascavalul,taiem rosiile felii,salamul la fel il taiem felii. Intindem aluatul intr-o tava pe hartie de copt. Ungem aluatul cu un strat de pesto alla genovese,peste adaugam feliile de salam,rosiile,ciupercile,mazarea,maslinele si cascavalul. Presaram busuiioc si o dam la cuptor la foc mic pentru cca 30 de minute.


Pofta Buna !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza salami cu pesto alla genovese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ligia Bxl 1

08.09.2011, 18:57

arata minunat

kamy 1

09.09.2011, 17:06

vreauuu

Bya Ralu 1

20.12.2012, 23:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Furnicuta
  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu peste