Pizza salami cu pesto alla genovese

de mimmi in Pizza, 7 Sep 2011 | 3263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 5 g drojdie
  • 1/2 lingurita zahar
  • 5 g praf de copt
  • apa
  • 2 linguri ulei
  • salam
  • pesto alla genovesse,aveti aici reteta daca nu gasiti de cumparat.
  • 1-2 rosi mari sau rosi cherry
  • cascaval
  • mazare,ciuperci
  • masline
  • sare
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza salami cu pesto alla genovese:

Punem drojdia in putin apa calduta si 1/2 lingurita zahar. Lasam la dospit 10 minute. Cernem faina,facem o "groapa" in mijloc unde adaugam maiaua,pe margini adaugam sare,praful de copt si uleiul. Framantam bine un aluat adaugand apa calduta(cattrebuie) si il lasam la dospit 30 de minute.


Intre timp,razalim cascavalul,taiem rosiile felii,salamul la fel il taiem felii. Intindem aluatul intr-o tava pe hartie de copt. Ungem aluatul cu un strat de pesto alla genovese,peste adaugam feliile de salam,rosiile,ciupercile,mazarea,maslinele si cascavalul. Presaram busuiioc si o dam la cuptor la foc mic pentru cca 30 de minute.


Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza salami cu pesto alla genovese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ligia Bxl 1

08.09.2011, 18:57

arata minunat

kamy 1

09.09.2011, 17:06

vreauuu

Bya Ralu 1

20.12.2012, 23:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7188 puncte

mihaelar63

5100 puncte

RODIMUR

4392 puncte

Rocsi

3873 puncte

lucy2002

3676 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert tort Pralina-Ciocolata
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si cirese

de oanapl 6

ieri la 20:57

Mancarica de fasole cu afumatura

de oanapl 6

ieri la 20:25

Minichecuri cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 6

ieri la 19:54

Tiramisu, la cupa

de RODIMUR 7

ieri la 19:52

Madlene cu afine si lamaie

de Criss 6

ieri la 16:39

RETETA RECOMANDATA
Pizza turnata