Pizza speciala

de antohecristina in Pizza, 10 Oct 2013 | 574 vizualizari

 

O reteta usoara, cu rezultat garantat.

 

INGREDIENTE

  • pt blat
  • 350 gr faina alba
  • jumatate lingurita sare o
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui sau de masline
  • doua linguri drojdie uscata
  • 225 ml apa
  • 1 lingura zahar
  • pt topping
  • 100 g muschi file
  • ciuperci
  • 100 g carnaciori
  • 100 g salam
  • 150 g cascaval ras
  • mirodenii preparate din busuioc,oregano si usturoi pisat
  • 10 linguri de ketchup Univer
  • cateva feliute de ardei rosu
  • masline taite
  • boabe de porumb
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza speciala:

Intr-un vas gradat se masoara 225 ml de apa calduta. Se adauga 1 lingura de zahar, 2 linguri de drojdie uscata, se amesteca si se lasa amestecul 15 min pana nu face spuma.Se adauga acest amestec intru-un bol mai mare in care se pune faina,sarea si uleiul .Se amesteca aluatul, de preferat cu o lingura si dupa ce se mai leaga si cu mainile.Pe o masa presarata cu faina se scoate aluatul si se framanta 2-3 minute.Ca sa nu se lipeasca de maini mai presarati cate putina faina.Aluatul il puneti intr-un bol si lasati cam 30 de minute sa creasca acoperit cu un prosop sau capac.


Puneti aluatul in tava de pizza,unsa cu putin ulei in prealabil, si ridicati usor bordurile, nu mult, cam de 1 cm.Ungeti aluatul cu ketchup si presarati o lingurita de mirodenii pentru pizza .Adaugati restul ingredientelor si decorati dupa gust.Puneti pizza la cuptor pana se rumeneste usor .


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Daca folosesti faina bogata in gluten, vei avea un blat crocant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza speciala" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

10.10.2013, 10:57

Buna

MotanLaOale 1

10.10.2013, 11:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza briose