Pizza cu ton si porumb

de Lavinia in Pizza, 4 Oct 2013 | 5143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 175 ml apa calduta
  • 250 g faina
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Topping:
  • 4 linguri ketchup
  • 1 lingurita oregano
  • 250 g porumb
  • 250 g ton maruntit (scurs bine de apa/ulei)
  • 2 cepe rosii micute taiate rondele
  • felii de ardei
  • 150 g cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton si porumb:

Cerne faina cu sarea intr-un bol.


Amesteca drojdia cu zaharul si putina apa calduta.


Adauga peste faina ,drojdia si apa calduta si incepe sa framanti bine aluatul adaugand treptat si uleiul.


Lasa aluatul la loc caldut 30 de minute.


Intinde aluatul intr-o foaie subtire intr-o tava (40/30 cm) tapetata cu hartie de copt.


Unge aluatul cu ketchup si presara oregano.


Pune tonul,porumbul ,ceapa si ardeiul si baga pizza la cuptorul preincalzit la foc moderat pentru 25 de minute.


Peste pizza fierbinte pune cascavalul si mai las-o la cuptor pana se topeste cascavalul.


Se serveste cu sosul preferat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lavinia 1

06.10.2013, 10:45

Sim0na 1

07.10.2013, 11:13

buna o fi

Lavinia 1

07.10.2013, 15:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose pizza