Pizza cu ton si porumb

de Lavinia in Pizza, 4 Oct 2013 | 4649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 175 ml apa calduta
  • 250 g faina
  • 2 linguri ulei
  • 1/2 plic drojdie uscata
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • Topping:
  • 4 linguri ketchup
  • 1 lingurita oregano
  • 250 g porumb
  • 250 g ton maruntit (scurs bine de apa/ulei)
  • 2 cepe rosii micute taiate rondele
  • felii de ardei
  • 150 g cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ton si porumb:

Cerne faina cu sarea intr-un bol.


Amesteca drojdia cu zaharul si putina apa calduta.


Adauga peste faina ,drojdia si apa calduta si incepe sa framanti bine aluatul adaugand treptat si uleiul.


Lasa aluatul la loc caldut 30 de minute.


Intinde aluatul intr-o foaie subtire intr-o tava (40/30 cm) tapetata cu hartie de copt.


Unge aluatul cu ketchup si presara oregano.


Pune tonul,porumbul ,ceapa si ardeiul si baga pizza la cuptorul preincalzit la foc moderat pentru 25 de minute.


Peste pizza fierbinte pune cascavalul si mai las-o la cuptor pana se topeste cascavalul.


Se serveste cu sosul preferat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ton si porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lavinia 1

06.10.2013, 10:45

Sim0na 1

07.10.2013, 11:13

buna o fi

Lavinia 1

07.10.2013, 15:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu de toate (motaneasca)