Pizza cu ou fiert, porumb si ardei iute caramelizat

de FlaviaD in Pizza, 6 Oct 2013 | 1337 vizualizari

 

Daca aveti chef de o pizza va recomand cu caldura aceasta pizza cu ou fiert si porumb. Este absolut delicioasa si zic eu ca este si aratoasa.

 

INGREDIENTE

  • 300 g mix de faina (faina neagra si faina de secara)
  • condimente (sare, busuioc, piper alb)
  • 100 g cascaval
  • 200 g ciuperci
  • 100 g sunca de praga
  • 2 oua fierte
  • 2 linguri de ketchup
  • ardei iute caramelizat
  • porumb fiert
  • drojdie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu ou fiert, porumb si ardei iute caramelizat:

Pentru blat am folosit mix de faina neagra cu faina de secara si pentru ca imi doream un aluat pufos, am adaugat si iaurt. Deci am dizolvat drojdia in putina apa calda, am adaugat sare si busuioc si am inceput sa adaug si faina putin cate putin. Am framantat usor pana am obtinut un aluat pufos si care nu se mai lipea de maini.


Am acoprit cu un prosop si am dat la loc cald pana si-a dublat volumul. Am pregatit tava in care aveam sa coc pizza, am uns-o cu putin ulei si am presarat faina pe fundul tavii.


M-am uns pe maini cu ulei, am luat aluatul si l-am framantat putin cat sa se transfere pe el uleiul de pe maini, apoi l-am asezat in tava si l-am modelat cu degetele.


Mai inatai am diluat putin ketch-up cu apa si am uns blatul, apoi am asezat feliile de sunca de praga. Peste sunca am asezat ciupercile taiate felii cu tot cu piciorus, apoi am imprastiat boabe de porumb in cantitatea dorita de mine. A urmat oul fiert taiat felii si ardeiul caramelizat – reteta ardeiului caramelizat o gasiti aici.


La final am asezat feliile de cascaval si am adaugat si condimentele dorite de mine. Am dat la cuptor si in 20 de minute pizza mea rumena si gustoasa iesea mandra din cuptor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu ou fiert, porumb si ardei iute caramelizat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Anett 1

06.10.2013, 14:59

buuun bun !

MotanLaOale 1

06.10.2013, 22:41

FlaviaD 1

07.10.2013, 19:16

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat din faina integrala