Pizzette ''prajite ''

de Adele in Pizza, 23 Mar 2014 | 776 vizualizari

 

Aceasta reteta este specifica zonei in care locuiesc.Simple si gustoase :D.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • faina 1 kg.
  • apa calda 200 ml.
  • 2 linguri de ulei .
  • sare.
  • drojdie .
  • Suc de rosii.
  • 1 catel de usturoi.
  • mozzarella.
  • parmezano ras.
  • busuioc.
  • ulei pentru prajit.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzette ''prajite '':

Se framanta un aluat moale ,pe care il lasam la crescut pentru o ora .Pregatim sucul de rosii,intr-o cratita cu 2 linguri de ulei punem catelul de usturoi si lasam sa se rumeneasca bine.Adaugam rosiile sau conserva de rosii si lasam la foc mic pentru 15 minute .


Cu mana luam cate o bucata de aluat si formam cate o bila pe care o intindem (cu mana sau cu sucitorul) si ii dam o forma rotunda (ca de turta).Punem uleiul pe foc si prajim fiecare bucata ,cand este calda inca adaugam 2 linguri de suc ,bucatele de mozzarella ,parmezan ras si busuioc .


Pofta buna !!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzette ''prajite ''" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

Rocsi 1

23.03.2014, 10:52

Valclaudia 1

23.03.2014, 15:31

deyutzky 1

24.03.2014, 07:06

cred ca sunt foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv trandafiri picanti