Plachie de crap

de Bunica in Crap / Caras, 28 Noi 2019 | 320 vizualizari

 

Am avut doua bucati de crap /file de crap pe care le-am facut o plachie  buna rau.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de crap
  • 2 cepe potrivite
  • 150 ml.ulei
  • 1 lingura faina
  • 150 g. suc de rosii
  • 150 ml. vin rosu
  • 1 foaie dafin
  • sare/piper dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de crap:

Pestele spalat, sters se sareaza usor.


Intr-o tigaie se pune uleiul la incins.


Faine se pune intr-o farfurie si se tavaleste pestele prin faina.


Pune bucatile de peste in uleiul incins si prajeste-le pe toate partile.


Scoate pestele pe servetele de hartie.


Ceapa curatata de foile galbene, spalata, stearsa si tocata solzisori se pune la inabusit in tigaia in care ai prajit pestele.


Cand ceapa devine translucida se adauga sucul de rosii si le lasa la fiert


Adauga vinul si lasa la fiert 2-3 minute, cat sa se elimine alcoolul.


Sareaza si pipereaza dupa gust, adauga foaia de dafin.


Ia un vas si pune pestele prajit, iar peste el toarna sosul.


Da vasul la cuptorul incins pentru 15-20 minute.


Se serveste cu mamaliga sau paine.


Sa va fie de folos!



Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

29.11.2019, 18:55

gaby_gabytza 1

07.12.2019, 20:00

mihaelar63 1

07.12.2019, 23:59

Ce bunatate Merge la favorite

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu ciuperci in sos cremos
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Avat cu unt si lamaie

ieri la 20:44

 L'ortolan cu jambon in foietaj

de Lau 9

ieri la 19:43

Sos caramel

ieri la 15:58

RETETA RECOMANDATA
Saramura de crap ca-n Delta