Plachie de macrou

de Dya Daniela Andrei in Peste, 13 Iul 2011 | 21600 vizualizari

 

Proaspat scoasa din cuptor! Na va mai tin la discutii ci va invit doar sa gustati! o nebunie! Sa aveti pofta!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg macrou
  • 4-5 cepe
  • 2 morcovi
  • o cutie cu rosii in conserva
  • 2 linguri cu bulion
  • 1 capatana de usturoi
  • un ardei iute proaspat/verde
  • 2 ardei grasi - unul rosu si unul verde
  • condimente dupa gust (foi de dafin, sare, piper)
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de macrou:

Pestele, curatat si spalat, il taiem in bucati si il punem intr-un vas termorezistent, impreuna cu legumele feliate, usor calite. Condimentam dupa gust, adaugam o cescuta cu apa si introducem vasul in cuptorul incins in prealabil, pentru aproximativ 40 de minute. Cand da in clocot adaugam rosiile si bulionul si lasam la foc potrivit pentru inca 10 -15 minute. Se presara patrunjelul proaspat tocat.


Se serveste cu un pui de mamaliguta!


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de macrou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dya Daniela Andrei 1

18.07.2011, 00:34

mamaieelena 1

18.07.2011, 07:22

bun

Dya Daniela Andrei 1

19.07.2011, 18:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu legume