Plachie de macrou

de Dya Daniela Andrei in Peste, 13 Iul 2011 | 17857 vizualizari

 

Proaspat scoasa din cuptor! Na va mai tin la discutii ci va invit doar sa gustati! o nebunie! Sa aveti pofta!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg macrou
  • 4-5 cepe
  • 2 morcovi
  • o cutie cu rosii in conserva
  • 2 linguri cu bulion
  • 1 capatana de usturoi
  • un ardei iute proaspat/verde
  • 2 ardei grasi - unul rosu si unul verde
  • condimente dupa gust (foi de dafin, sare, piper)
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de macrou:

Pestele, curatat si spalat, il taiem in bucati si il punem intr-un vas termorezistent, impreuna cu legumele feliate, usor calite. Condimentam dupa gust, adaugam o cescuta cu apa si introducem vasul in cuptorul incins in prealabil, pentru aproximativ 40 de minute. Cand da in clocot adaugam rosiile si bulionul si lasam la foc potrivit pentru inca 10 -15 minute. Se presara patrunjelul proaspat tocat.


Se serveste cu un pui de mamaliguta!


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de macrou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Dya Daniela Andrei 1

18.07.2011, 00:34

mamaieelena 1

18.07.2011, 07:22

bun

Dya Daniela Andrei 1

19.07.2011, 18:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Saramura de salau