File de rechin la cuptor

de violette in Peste, 4 Feb 2010 | 12938 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg . file de rechin
  •  2 catei de usturoi
  • 1/2 greapfruit
  • putin vin
  • o lamaie verde, sare, piper, ghimbir macinat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de rechin la cuptor:

Fileul de rechin se codimenteaza cu sare, piper si ghimbir se adauga sucul de la o jumatate de lamaie si se lasa la macerat aprox.20 min.


Intr-o tigaie se pune la incins putin ulei si se caleste usturoiul taiat rondele, se adauda fileurile de rechin si se lasa putin sa se rumeneasca pe ambele parti. Se scot din tigaie, se aseaza intr-o tava, se adauga cateva felii de greapfruit, vinul si se da la cuptor pt. inca 10-15 min.


Se serveste cu garnitura de cartofi nature.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "File de rechin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

ioanageorgescu06 1

21.02.2011, 13:23

De care vin si in ce cantitate?
Merci

ioanageorgescu06 1

21.02.2011, 13:24

Inca ceva va rog, pot gati dupa aceiasi reteta si rondele de rechin?

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 15:07

ce bine ca mananci u rechinul si nu invers .

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor