Sushi Fix

de Mitinita in Peste, 7 Dec 2012 | 4728 vizualizari

 

Treaba migaloasa sushiul,dar cand ma pocneste pofta fac cate un bol din asta si imi e mai bine. Nori-ul se taie in fasii cu foarfeca,orezul se pune in bol,deasupra punem bucatile de peste afumat,fasiile de nori. Adaugam dupa gust wasabi si sos de soia. Cei ce au nevoie de un sushi fix si mai aproape de cel real,pot face un amestec de otet,zahar si sare,amestecat bine pana se topesc si poate adauga dupa gust.

 

INGREDIENTE

  • o cana de orez
  • o cana si un sfert de apa
  • 1 foaie de nori ptr sushi
  • 1/2 macrou afumat (se poate si cu salmon),bucatele
  • wasabi
  • sos de soia
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sushi Fix:

Spalam o cana de orez,pe care o punem in cratita cu o cana si un sfert de apa si putina sare. Acoperim cu un capac si dam la foc mare,pana cand apa a scazut si apar gropite in orez. Mai punem putina apa si dam focul mic.

Nori-ul se taie in fasii cu foarfeca,orezul se pune in bol,deasupra punem bucatile de peste afumat,fasiile de nori.

Adaugam dupa gust wasabi si sos de soia.

Cei ce au nevoie de un sushi fix si mai aproape de cel real,pot face un amestec de otet,zahar si sare,amestecat bine pana se topesc si poate adauga dupa gust.

La retetele coreene si japoneze folosesc orez cu bobul rotund.

TIPS-URI

1

La retetele coreene si japoneze folosesc orez cu bobul rotund.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sushi Fix" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ososumewa nandesuka? Sushi. Oishi. Arigato!