Macrou umplut la cuptor

de elucubratiiculinare in Peste, 26 Feb 2018 | 4888 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc macrou
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 4 buc catei de usturoi
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 1/2 lingurita chilly
  • 1 lamaie
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 linguri pesmet
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou umplut la cuptor:

Pestele se curata, se spala si se condimenteaza cu sare si piper.

Ceapa verde si patrunjelul se toaca marunt.

Usturoiul se piseaza.

Amestecam ceapa verde cu patrunjelul, mustarul, chilly si pesmet. Cu aceasta compozitie umplem bucatile de macrou care se pun intr-o tava unsa cu putin ulei. Se stropesc cu vin si zeama de la o lamaie.

Se dau la cuptor pentru 50-60 minute.
Servim cu garnitura de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou umplut la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
File de macrou pe pat de mamaliga