Plachie de peste

de -Licurici- in Peste, 28 Sep 2015 | 3575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc cod file
  • 2 rosii
  • o ceapa mare
  • 3 catei de usturoi
  • un pahar faina
  • ulei pentru prajit
  • 2 frunze de dafin
  • sare, piper
  • fulgi de chilli
  • boia dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de peste:

Am taiat pestele in bucati mai mici, l-am presarat cu sare si piper si l-am bagat in frigider pentru o jumatate de ora.

Intre timp am pregatit legumele. Am tocat ceapa marunt, am pisat usturoiul, iar rosiile le-am taiat cubulete.

Bucatile de peste le-am trecut prin faina, apoi le-am prajit in ulei. Le-am scos pe un servetel de bucatarie pana am pregatit sosul.

Am pus ceapa la calit in putin ulei. Cand s-a inmuiat, am adaugat usturoiul, rosiile, condimentele si putina apa. Am lasat sa fiarba bine, cam 20 min, apoi am adaugat pestele prajit si leustean uscat.

Am servit cu mamaliguta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de peste" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Plachie de pastrav