Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am taiat pestele in bucati mai mici, l-am presarat cu sare si piper si l-am bagat in frigider pentru o jumatate de ora.
Intre timp am pregatit legumele. Am tocat ceapa marunt, am pisat usturoiul, iar rosiile le-am taiat cubulete.
Bucatile de peste le-am trecut prin faina, apoi le-am prajit in ulei. Le-am scos pe un servetel de bucatarie pana am pregatit sosul.
Am pus ceapa la calit in putin ulei. Cand s-a inmuiat, am adaugat usturoiul, rosiile, condimentele si putina apa. Am lasat sa fiarba bine, cam 20 min, apoi am adaugat pestele prajit si leustean uscat.
Am servit cu mamaliguta.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult