Placinta aperitiv

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2013 | 7423 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g branza proaspata
  • 200 g cas sarat
  • 400 ml smantana
  • 10 oua
  • un dovlecel
  • un ardei iute
  • 1 legatura de marar
  • 1 ardei capia rosu
  • 4-5 fire de ceapa verde
  • o bucata de carnati afumati
  • o rosie mare de gradina
  • condimente: sare, piper, chili
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta aperitiv:

Amestecam branza cu smantana si mararul tocat marunt. Adaugam condimentele si ouale si omogenizam compozitia, dupa care o turnam intr-un vas de yena uns cu putin ulei.

Separat, calim usor ceapa, ardeiul rosu (capia), dovlecelul si carnatii (toate feliate). Le incorporam apoi in compozitia de branza cu ou si punem deasupra rosia taiata in felii subtiri, impreuna cu ardeiul iute.

Se da la cuptor pana se rumeneste. Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu spanac