Mic dejun dragut - reteta pentru sotzi

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2012 | 5489 vizualizari

 

Aceasta reteta este pentru sotzi, ca sa le faca intr-o dimineatza de week end un mic dejun delicios frumoaselor lor sotzii!

 

INGREDIENTE

  •  un ou
  • 1 felie gogosar mare si rosu
  • 1 cutie Miez de lapte Delaco
  • 1 rosie
  • 4-5 masline
  • 2-3 felii de castravete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun dragut - reteta pentru sotzi:

 Aceasta reteta este pentru sotzi, ca sa le faca intr-o dimineatza de week end frumoaselor lor sotzii!

Taiati gogosarul pe mijloc, cam de 1 cm grosime. 

Puneti tigaia la incins, unsa cu putin ulei.

Adaugati gogosarul in tigaie, apoi spargeti oul si puneti-l in gogosar (nu va panicati daca mai iese putin din forma aceasta naturala, se retuseaza apoi).

Focul e intre mic si moderat. Puteti pune un capac pentru o coacere mai buna.

Pregatim farfuria cu o frunza de salata si un turnulet haios din Miez de lapte Delaco feliat si imbinat cu felii de rosii si castraveti.

Cind oul este gata il adaugam in farfurie, punem si 2-3 masline alaturi si o felie de piine prajita!

Se adauga sare si piper proaspat macinat. Eu am pus la final si un strop de ulei cu usturoi (reteta lui Cristi "PapaBun" Roman).

Iri a fost incintata atit de gust, cit si de prezentare :). Simplu si eficient! :P

Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun dragut - reteta pentru sotzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

patyby54 1

25.06.2012, 19:14

Arata excelent!

AnyCostescu 1

07.02.2013, 11:57

suuper...de mi-ar face barbatu micu dejun ...ce bine ar fi

- Andreea - 1

09.07.2013, 17:20

Da...simplu si de efect !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cascaval de casa