Mic dejun dragut - reteta pentru sotzi

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2012 | 4131 vizualizari

 

Aceasta reteta este pentru sotzi, ca sa le faca intr-o dimineatza de week end un mic dejun delicios frumoaselor lor sotzii!

 

INGREDIENTE

  •  un ou
  • 1 felie gogosar mare si rosu
  • 1 cutie Miez de lapte Delaco
  • 1 rosie
  • 4-5 masline
  • 2-3 felii de castravete
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun dragut - reteta pentru sotzi:

Aceasta reteta este pentru sotzi, ca sa le faca intr-o dimineatza de week end frumoaselor lor sotzii!


Taiati gogosarul pe mijloc, cam de 1 cm grosime.


Puneti tigaia la incins, unsa cu putin ulei.


Adaugati gogosarul in tigaie, apoi spargeti oul si puneti-l in gogosar (nu va panicati daca mai iese putin din forma aceasta naturala, se retuseaza apoi).


Focul e intre mic si moderat. Puteti pune un capac pentru o coacere mai buna.


Pregatim farfuria cu o frunza de salata si un turnulet haios din Miez de lapte Delaco feliat si imbinat cu felii de rosii si castraveti.


Cind oul este gata il adaugam in farfurie, punem si 2-3 masline alaturi si o felie de piine prajita!


Se adauga sare si piper proaspat macinat. Eu am pus la final si un strop de ulei cu usturoi (reteta lui Cristi "PapaBun" Roman).


Iri a fost incintata atit de gust, cit si de prezentare :). Simplu si eficient! :P


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Mic dejun dragut - reteta pentru sotzi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

patyby54 1

25.06.2012, 19:14

Arata excelent!

AnyCostescu 1

07.02.2013, 11:57

suuper...de mi-ar face barbatu micu dejun ...ce bine ar fi

- Andreea - 1

09.07.2013, 17:20

Da...simplu si de efect !!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Paine umpluta