Placinta cu branza

de marinicayou10 in Dulciuri, 2 Apr 2012 | 1549 vizualizari

 

Ca desert va ofer o placinta cu branza dulce foarte buna si racoroasa :)

 

INGREDIENTE

  • Umplutura:
  • 1 kg branza de vaci
  • 5 oua
  • o cana de zahar
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • esenta de vanilie
  • stafide
  • Foaia :
  • 2 cesti ulei
  • 2 cesti apa
  • o ceasca zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 pliculet praf de copt
  • faina cat cuprinde sa iasa o coca potrivit de tare.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Intr-un castron punem uleiul cu apa, zaharul, praful de copt, esenta si amestecam bine. Adaugam cate o cana de faina si amestecam bine. Apoi framantam pana devine o coca destul de tare ca sa intindeti foaia. O lasam deoparte pana ne ocupam de branza.


Intr-un castron punem branza si ouale si amestecam bine. Adaugam zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie si amestecam bine. La urma adaugam stafidele.


Din acest aluat ies cam 3 foi. Noua ne trebuiesc doar 2..asa ca impartim aluatul in 3 parti si intindem doar 2 foi. Cealalta bucata o puteti baga in congelator sau o folositi atunci.


Intindem o foaie pe care o punem in tava insa cu ulei. Punem toata compozitia de branza si deasupra punem a doua foaie. Dam la cuptor la foc potrivit. O taiem cand este rece si pudram cu zahar pudra cu gust de vanilie


Foaia este o foaie foarte frageda si pufoasa, moale si usor de taiat ..incercati :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

mirela0911 1

02.04.2012, 20:39

place place

marinicayou10 1

02.04.2012, 20:58

Multumesc

MotanLaOale 1

02.04.2012, 22:38

buna buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana