Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni

de housy in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 5651 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
miam... a fost prima si singura data cand am facut in casa papanasi, pana acum. in rest pap doar prin oras. ii ador. cu toate astea, mi-au iesit deliciosi (scuzati-mi modestia :D) si cred ca si aratosi

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 300 gr branza de vaci
  • 500 gr faina alba
  • 150 gr zahar
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 2 oua
  • 1 pliculet 10 gr amoniu pentru prajituri
  • sare
  • dulceaza de capsuni
  • smantana
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni:

Reteta de preparare a papanasilor


se amesta intr-un bol mai maricel faina, cu zaharul, cu amoniu, sarea, zaharul vanilinat


separat se bat ouale si se adauga branza


cele doua compozitii se amesteca in bolul cel maricel


se fac bilute in palma din compozitia formata, se aplatizeaza usor si se formeaza o gaura in centru.


se dau putin prin faina si se pun in uleiul incins.


se prajesc pe ambele parti, pana capata o culoare aurie


se scot apoi pe un servet de hartie pentru a absoarbe din ulei


se servesc cu smantana si dulceata de capsuni (sau dupa caz de care aveti sau va place)


Un desert consistent, dar atent ales !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

26.06.2010, 16:06

foarte buni si noue ne plac mie imi dai unu mic?ca las furcile la schimb

Ramonaky 1

26.06.2010, 16:17

yummyyy ce buni suntprimesc si eu unul?5 furcu

housy 1

26.06.2010, 16:20

it's all yours !!!! serve yourselves

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

ieri la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:36

Dulceata din struguri albi cu vin si coaja de portocala

de Ancutsa 5

ieri la 20:45

Avocado cu ton

ieri la 18:05

Bors de cartofi, dres cu oua si smantana

de RODIMUR 5

pe 14.10 la 23:13

RETETA RECOMANDATA
Prajitura turnata cu branza