Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni

de housy in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 5528 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
miam... a fost prima si singura data cand am facut in casa papanasi, pana acum. in rest pap doar prin oras. ii ador. cu toate astea, mi-au iesit deliciosi (scuzati-mi modestia :D) si cred ca si aratosi

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 300 gr branza de vaci
  • 500 gr faina alba
  • 150 gr zahar
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • 2 oua
  • 1 pliculet 10 gr amoniu pentru prajituri
  • sare
  • dulceaza de capsuni
  • smantana
  • ulei pt prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni:

Reteta de preparare a papanasilor


se amesta intr-un bol mai maricel faina, cu zaharul, cu amoniu, sarea, zaharul vanilinat


separat se bat ouale si se adauga branza


cele doua compozitii se amesteca in bolul cel maricel


se fac bilute in palma din compozitia formata, se aplatizeaza usor si se formeaza o gaura in centru.


se dau putin prin faina si se pun in uleiul incins.


se prajesc pe ambele parti, pana capata o culoare aurie


se scot apoi pe un servet de hartie pentru a absoarbe din ulei


se servesc cu smantana si dulceata de capsuni (sau dupa caz de care aveti sau va place)


Un desert consistent, dar atent ales !


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

nadina73 1

26.06.2010, 16:06

foarte buni si noue ne plac mie imi dai unu mic?ca las furcile la schimb

Ramonaky 1

26.06.2010, 16:17

yummyyy ce buni suntprimesc si eu unul?5 furcu

housy 1

26.06.2010, 16:20

it's all yours !!!! serve yourselves

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Gem de capsuni in vasul roman