Placinta cu branza

de adry88 in Dulciuri, 27 Iun 2013 | 1984 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 2 oua
  • 300 g iaurt
  • 3 linguri de zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 cub de drojdie
  • 100 g unt
  • 500 g faina
  • Umplutura
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • 2 linguri de faina
  • zeama de lamaie
  • Uns
  • 1 ou
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Aluatul-intr-un vas batem ouale cu zaharul si sarea, adaugam untul topit si iaurtul.  Intr-un vas cernem faina, facem gaura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, amestecul de oua si framantam un aluat elastic si nelipicios (daca este nevoie mai adaugam faina) Acoperim si lasam deoparte la dospit.

Umplutura-batem ouale cu zaharul, adaugam branza de vaci, smantana, zeama de lamaie, faina si amestecam bine, apoi dam la frigider pana o vom folosi.

Impartim coca in 2 bucati. Intindem o foaie subtire dreptunghiulara, adaugam branza pe toata suprafata si rulam capetele pana la jumatate.

Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, acoperim si mai lasam cca 15 minute la dospit. Ungem cu oul batut si dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de curcan cu sos de gutui
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema cu legume si carne de pui

ieri la 19:24

Gogosari in sos de mustar

ieri la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 20:03

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu scortisoara