Placinta cu branza

de adry88 in Dulciuri, 27 Iun 2013 | 1009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 2 oua
  • 300 g iaurt
  • 3 linguri de zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 cub de drojdie
  • 100 g unt
  • 500 g faina
  • Umplutura
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 100 g smantana
  • 2 linguri de faina
  • zeama de lamaie
  • Uns
  • 1 ou
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Aluatul-intr-un vas batem ouale cu zaharul si sarea, adaugam untul topit si iaurtul. Intr-un vas cernem faina, facem gaura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, amestecul de oua si framantam un aluat elastic si nelipicios (daca este nevoie mai adaugam faina) Acoperim si lasam deoparte la dospit.


Umplutura-batem ouale cu zaharul, adaugam branza de vaci, smantana, zeama de lamaie, faina si amestecam bine, apoi dam la frigider pana o vom folosi.


Impartim coca in 2 bucati. Intindem o foaie subtire dreptunghiulara, adaugam branza pe toata suprafata si rulam capetele pana la jumatate.


Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, acoperim si mai lasam cca 15 minute la dospit. Ungem cu oul batut si dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Lau 1

27.06.2013, 13:24

placeee

Andreea Caroline 1

27.06.2013, 14:57

adry88 1

27.06.2013, 17:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu bezea