Placinta cu branza coapta in dry coker cu sirop de cirese amare

de Constelatialeu in Dulciuri, 8 Iun 2013 | 1485 vizualizari

 

N-aveam chef de nimic complicat,asa ca am ales varianta simpla,foi din comert,branza dulce o tigaie si niste sirop de cirese amare...

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foi placinta Bella de 400 g
  • 600 g branza dulce
  • 2 linguri de smantana grasa
  • 150 g zahar
  • 1 pliculet finesse lamaie
  • 100 g stafide
  • 6 oua
  • ulei pt. uns
  • sirop de cirese amare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza coapta in dry coker cu sirop de cirese amare:

Pregatim umplutura.


Branza amestecata cu 6 oua si zaharul pana se omogenizeaza,se adauga lamaia si stafidele.


Impartim foile de placinta,cca 3-4 foi,le ungem cu ulei pe fiecare in parte,umplem cu branza si formam suluri pe care le asezam in tigaie.Dam la cuptor cca 40-45 min.Scoatem tigaia, placinta o rasturnam pe un platou,taiem bucati din ea si stropim cu sirop de cirese amare...

 

TIPS-URI

1

in branza am pus si un pic de sare

2

stafidele se pot inmuia in rom,eu n-am avut chef...

3

am uns si tigaia ca nu e ca in reclama,tot mai lipeste daca n-o ungi...

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza coapta in dry coker cu sirop de cirese amare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

08.06.2013, 21:17

O feliuta este a mea

elucubratiiculinare 1

08.06.2013, 22:04

Sim0na 1

10.06.2013, 13:13

Faina combinatia

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Placinta saseasca