Placinta cu branza de vaca

de andreigiuk in Prajituri, 26 Sep 2013 | 11712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 ou
  • 150 g zahar
  • cca 50 ml lapte
  • un praf de sare
  • un cub de drojdie
  • putin ulei
  • Pentru umplutura:
  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 g branza de vaci
  • 50 g stafide
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza de vaca:

Se prepara un aluat moale din faina,sare,drojdia pusa in laptele caldut,1 ou si zahar.

Separat se amesteca cele 3 oua cu zaharul vanilat si zaharul pana se albeste,dupa care se amestecacu branza de vaci,cu stafidele inmuiate in rom si stafidele.

Aluatul se imparte in doua si se intinde.Se unge o tava cu unt se pune o foaie de aluat,se pune umplutura peste care se pune a doua foaie.Se inteapa cu furculita din loc in loc.Se coace la cuptor 35-40 de min.

Cand este gata se pudreaza cu zahar pudra.Se taie si se serveste dupa ce s-a racit.!

TIPS-URI

1

Nu necesita grasime adaugata....eu o fac doar cu un ou si laptele caldut cu drojdia si restul ingredientelor....acum fiecare cum doreste....exista multe retete de genul acesta,dar eu asa o fac...!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de vaca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Nuci