Placinta cu branza de vaca

de andreigiuk in Prajituri, 26 Sep 2013 | 6336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 ou
  • 150 g zahar
  • cca 50 ml lapte
  • un praf de sare
  • un cub de drojdie
  • putin ulei
  • Pentru umplutura:
  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 g branza de vaci
  • 50 g stafide
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza de vaca:

Se prepara un aluat moale din faina,sare,drojdia pusa in laptele caldut,1 ou si zahar.

Separat se amesteca cele 3 oua cu zaharul vanilat si zaharul pana se albeste,dupa care se amestecacu branza de vaci,cu stafidele inmuiate in rom si stafidele.

Aluatul se imparte in doua si se intinde.Se unge o tava cu unt se pune o foaie de aluat,se pune umplutura peste care se pune a doua foaie.Se inteapa cu furculita din loc in loc.Se coace la cuptor 35-40 de min.

Cand este gata se pudreaza cu zahar pudra.Se taie si se serveste dupa ce s-a racit.!

 

TIPS-URI

1

Nu necesita grasime adaugata....eu o fac doar cu un ou si laptele caldut cu drojdia si restul ingredientelor....acum fiecare cum doreste....exista multe retete de genul acesta,dar eu asa o fac...!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de vaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

01.12.2013, 18:52

La multi ani!

pity19 1

22.02.2014, 01:31

Renataedina 1

01.12.2016, 09:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L