Placinta cu branza de vaca

de andreigiuk in Prajituri, 26 Sep 2013 | 7045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 1 ou
  • 150 g zahar
  • cca 50 ml lapte
  • un praf de sare
  • un cub de drojdie
  • putin ulei
  • Pentru umplutura:
  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 500 g branza de vaci
  • 50 g stafide
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza de vaca:

Se prepara un aluat moale din faina,sare,drojdia pusa in laptele caldut,1 ou si zahar.


Separat se amesteca cele 3 oua cu zaharul vanilat si zaharul pana se albeste,dupa care se amestecacu branza de vaci,cu stafidele inmuiate in rom si stafidele.


Aluatul se imparte in doua si se intinde.Se unge o tava cu unt se pune o foaie de aluat,se pune umplutura peste care se pune a doua foaie.Se inteapa cu furculita din loc in loc.Se coace la cuptor 35-40 de min.


Cand este gata se pudreaza cu zahar pudra.Se taie si se serveste dupa ce s-a racit.!

 

TIPS-URI

1

Nu necesita grasime adaugata....eu o fac doar cu un ou si laptele caldut cu drojdia si restul ingredientelor....acum fiecare cum doreste....exista multe retete de genul acesta,dar eu asa o fac...!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de vaca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

01.12.2013, 18:52

La multi ani!

pity19 1

22.02.2014, 01:31

Renataedina 1

01.12.2016, 09:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Piersici umplute