Placinta cu branza dulce

de Bunica in Prajituri, 24 Ian 2012 | 9613 vizualizari

 

Placinta cu branza dulce , alaturi de un iaurt sau lapte,tocmai buna pentru un mic dejun rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 500 g. branza dulce.
  • 2 plicuri zahar vanilat sau coaja de lamaie 
  • 4 oua
  • 1 pahar mic de iaurt
  • zahar dupa gust
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza dulce:

Intai am pregatit branza:se amesteca branza cu zahar(eu am pus 3 linguri)si zahar vanilat.


Se pregateste o tava (30/40)si se tapeteaza cu hartie de copt.


Pachetul de foi se desface si se unge prima foaie cu ulei.


Foaia se pune in tava si se increteste, nu se intinde in tava. Se pun astfel 4 foi ,apoi se pune un strat de branza. Se procedeaza la fel si cu celelalte foi.In total sunt 3 straturi de foi si 2 de branza.


Ouale se bat usor cu zahaul( cat sa se amestece bine)iaurtul si cu un plic de zahar vanilat si se toarna deasupra, peste ultimul rand de foi. Se taie si se da la cuptor.Este coapta cand se aureste frumos deasupra. Se taie calda .

 

TIPS-URI

1

Cand se taie se urmaresc liniile de cand s-a taiat cruda( daca se mai vad,daca nu se vad si nici nu le ghiciti nu este nimic ).

2

Cand am amestecat ouale cu iaurtul am pus 2 linguri de zahar.

3

Daca nu va place asa dulce puteti renunta la zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

Bunica 1

26.01.2012, 20:57

Claudia la asa buze frumoase nu pot ramane nepasatoare.....trimit o bucata calda

horia 1

03.02.2012, 13:29

ce bine arata!FELICITARI !!!

Bunica 1

04.02.2012, 09:34

Multumesc, Horia!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza