Placinta cu branza dulce si ciocolata alba

de Constelatialeu in Dulciuri, 19 Noi 2016 | 2899 vizualizari

 

Am asteptat sa treaca nebunia cu deschidera magazinului Lidl in  urbea in care locuiesc....ca eu nu inteleg nebunia sa te imbulzesti  sa ce.....in fine...mi-am achizitionat cele trebuincioase pentru o placinta delicioasa....

 

INGREDIENTE

  • 400 gr foi placinta Bella
  • 1 kg branza de vaci Pilos
  • 100 gr ciocolata alba
  • 6 galbenusuri
  • stafide sultan, cate vreti, sa fie, sa se simta
  • 200 gr zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • esenta rom
  • 100 gr unt Pilos
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza dulce si ciocolata alba:

Pregatim compozitia. Intr-un bol punem galbenusurile ( albusurile le bagam la congelator), sarea si zaharul si mixam foarte bine, apoi adaugam ciocolata rasa. Omogenizam, adaugam branza, stafidele si esenta de rom si amestecam bine, Punem untul sa se topeasca. Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt, impartim foile de placinta in asa fel sa formam mai multe straturi alternand cu umplutura. Asezam foaie, ungem cu unt topit, iar foaie ( am avut 11 foi , cate 3 si deasupra 2 foi ) uns cu unt topit si iar foaie, apoi umplutura, iar 3 foi unse una cate una, umplutura si tot asa pana terminam foile si umplutura. Ultimile 2 foi le maruntim, amestecam cu untul topit si le asezam deasupra. Bagam tava la cuptor, sub tava asezam un ibric cu apa. Lasam sa se coaca bine, pana ce se rumeneste frumos si trece testul scobitorii. Se scoate din cuptor se pudreaza cu zahar si se portioneaza daca n-ai rabdare. Eu n-am rabdare pentru ca imi place fierbinte.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza dulce si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt

pe 24.06 la 18:21

Desert negresa cu fructe

de Caty 1

pe 24.06 la 14:21

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu nuca de cocos si piure de visine