Placinta cu branza dulce-sarata

de gugugh in Prajituri, 28 Oct 2010 | 11423 vizualizari

 

imi place tare mult aceasat combinatie de dulce sarat, asa cum imi plac si langosile sau piept de rata cu sos dulce

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta,
  • 200 gr margarina,
  • 250 gr branza dulce,
  • 200 gr branza telemea de vaca,
  • 2 oua,
  • 10 linguri zahar,
  • 3 pliculete zahar vanilat,
  • esenta rom,
  • stafide dupa preferinta,
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza dulce-sarata:

Foile de placinta se lasa la temperatura camerei.

Branza dulce se amesteca cu branza telemea rasa, ouale, zaharul , zaharul vanilat, esenta de rom si stafidele dupa preferinta.

Se trece la asamblare astfel: se topeste margarina si se unge tava apoi se pun foile de placinta si se ung fiecare cu unt /margarina topit. dupa jumatate de foi unse se pune umplutura de branza apoi din nou se pun foi de placinta unse. se coace in cuptorul preincalzit.  Este o bunatate, in 2 zile am terminat o tava intreaga

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza dulce-sarata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan cu iaurt, branza si visine