Placinta cu branza dulce-sarata

de gugugh in Prajituri, 28 Oct 2010 | 8764 vizualizari

 

imi place tare mult aceasat combinatie de dulce sarat, asa cum imi plac si langosile sau piept de rata cu sos dulce

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta,
  • 200 gr margarina,
  • 250 gr branza dulce,
  • 200 gr branza telemea de vaca,
  • 2 oua,
  • 10 linguri zahar,
  • 3 pliculete zahar vanilat,
  • esenta rom,
  • stafide dupa preferinta,
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza dulce-sarata:

Foile de placinta se lasa la temperatura camerei.


Branza dulce se amesteca cu branza telemea rasa, ouale, zaharul , zaharul vanilat, esenta de rom si stafidele dupa preferinta.


Se trece la asamblare astfel: se topeste margarina si se unge tava apoi se pun foile de placinta si se ung fiecare cu unt /margarina topit. dupa jumatate de foi unse se pune umplutura de branza apoi din nou se pun foi de placinta unse. se coace in cuptorul preincalzit. Este o bunatate, in 2 zile am terminat o tava intreaga

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza dulce-sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

gugugh 1

28.10.2010, 22:09

da e pt toata lumea

lacrimioara 1

28.10.2010, 22:52

ce buna

nadina73 1

29.10.2010, 02:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prăjitură cu brânză şi cremă de fanta