Placinta cu branza si iaurt

de vero_closca in Prajituri, 24 Mar 2010 | 14330 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • 500g telemea de vaca nu prea sarata
  • 500g iaurt
  • 5 oua
  • 1 esenta vanilie
  • 200-300g zahar,
  • margarina  
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si iaurt:

Ungi tava cu margarina,asezi cateva foi pe fundul tavii,cu marginile peste tava si pui putina umplutura(pe care o prepari amestecand branza desarata si maruntita cu iaurtul,ouale batute cu zaharul inainte si esenta)acoperi umplutura cu marginile foilor.


Pui alt rand de foi,umplutura,pliezi marginile si tot asa pana termini.pui cubulete de margarina peste placinta si dai la cuptor pt 30-45 minute...poti unge placinta inainte de a fi gata cu putina smantana sau iaurt. pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Teo 1

24.03.2010, 20:58

as fi vrut sa vad cum arata feliata!mi se pare cam mult iaurt;as vrea sa incerc, mi se pare interesanta!

Bunica 1

25.03.2010, 21:01

Am mancat si eu la o prietena este delicioasa.

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 10:41

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cozonac de Craciun - reteta cu nr. 300