Placinta cu branza si iaurt

de vero_closca in Prajituri, 24 Mar 2010 | 13907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • 500g telemea de vaca nu prea sarata
  • 500g iaurt
  • 5 oua
  • 1 esenta vanilie
  • 200-300g zahar,
  • margarina  
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si iaurt:

Ungi tava cu margarina,asezi cateva foi pe fundul tavii,cu marginile peste tava si pui putina umplutura(pe care o prepari amestecand branza desarata si maruntita cu iaurtul,ouale batute cu zaharul inainte si esenta)acoperi umplutura cu marginile foilor.


Pui alt rand de foi,umplutura,pliezi marginile si tot asa pana termini.pui cubulete de margarina peste placinta si dai la cuptor pt 30-45 minute...poti unge placinta inainte de a fi gata cu putina smantana sau iaurt. pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

Teo 1

24.03.2010, 20:58

as fi vrut sa vad cum arata feliata!mi se pare cam mult iaurt;as vrea sa incerc, mi se pare interesanta!

Bunica 1

25.03.2010, 21:01

Am mancat si eu la o prietena este delicioasa.

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 10:41

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Milch Schnitte