Chec cu lamaie

de noiinbucatarie in Prajituri, 15 Feb 2016 | 1117 vizualizari

 

Un chec ne scoate din orice incurcatura, mai ales daca se anunta musafiri :)

 

INGREDIENTE

  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 1/2 lamaie
  • 1 plic de praf de copt cu sofran
  • 3 linguri de ulei
  • zahar pudra
  • 3 oua
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu lamaie:

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul treptat si se mixeaza in continuare pana cand se incorporeaza bine, iar albusurile devin ca o bezea.Galbenusurile se amesteca cu uleiul ca la maioneza si se pun usor peste albusuri. Se amesteca usor cu o spatula. Se adauga faina, praful de copt si coaja cu zeama de la lamaie si se incorporeaza usor.Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit pentru 25 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.Din aceasta compozitie iese un singur chec.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

16.02.2016, 10:42

Imi place!

noiinbucatarie 1

16.02.2016, 12:05

Merci!

mirela0911 1

16.02.2016, 18:21

Ce chec aromat!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Plumcake cu ricotta si lamaie