Placinta cu branza si spanac

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2014 | 8534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 foi de placinta
  • 60 gr unt
  • 500 gr cas sarat de vaca /branza telemea
  • 100 gr branza burduf
  • 200 gr spanac fiert si tocat
  • o lingura zahar
  • 4 oua
  • 200 ml smantana
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si spanac:


  1. Topeste untul. Lasa-l sa se raceasca.

  2. Intr-un bol rade casul/telemeaua si amesteca-l cu branza burduf, spanacul, o lingura smantana, doua oua, zaharul si sare doar daca e cazul

  3. Pregateste foile. Intinde o foaie si pensuleaz-o cu unt topit, aseaza inca o foaie deasupra , pensuleaza iar cu unt, aseaza a treia foaie. Pune 1/3 din amestecul de branza si intinde-l uniform. Strange cele 3 foi umplute cu branza, sul.

  4. Unge un vas termorezistent cu unt si aseaza primul sul.

  5. Din foile si branza ramase mai pregateste inca doua suluri pe care le pui in tava. Inteapa-le cu furculita,

  6. Bate ouale ramase, amesteca cu smantana si toarna peste sulurile din tava.

  7. Da tava la cuptor , la 180 de grade, si lasa pana se rumeneste frumos.


E la fel de buna atat calda cat si rece

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

MOKUSKA 1

24.04.2014, 10:24

Krystyan Trendy 1

25.05.2014, 12:21

foarte buna placinta!

laura_n 1

04.05.2015, 15:37

ce minune de placinta a facut o minune de fata! ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza si marar - amintiri din copilaria mea