Placinta cu branza,ciuperci si masline

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2012 | 5216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 foi de placinta
  • 150 gr masline fara samburi
  • 200 gr ciuperci conservate
  • 550 gr cas de oaie
  • 1 cutie branza cu smantana Delaco
  • 4 oua + 1 pentru uns
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita busuioc
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza,ciuperci si masline:

Dezghetam foile de placinta.
Maslinele le taiem feliute rotunde.
Ciupercile le spalam si le taiem.
Ouale le batem spuma cu un praf de sare.
Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam marunt.
Intr-un bol punem casul faramitat cu mana.
Adaugam branza cu smantana, ouale batute si amestecam bine.
Incorporam verdeata, ciupercile si maslinele.
Dam gust cu sare, piper si busuiocul uscat.
Ungem o tava rotunda cu ulei.
Cu un penson dam 3 foi de placinta cu putin ulei si le asezam in tava
Punem compozitia cu branza si o nivelam cu o paleta.

Ungem si celelalte foi cu ulei si le asezam deasupra.
Batem 1 ou spuma si cu un penson ungem placinta.
Bagam tava in cuptorul incins si lasam placinta acolo pana este rumena si coapta.
O scoatem cand este gata, o lasam putin sa se racoreaca si servim.
Va doresc pofta buna...

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza,ciuperci si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Triunghiuri cu spanac si ricotta