Placinta cu carne si ciuperci

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 21 Iun 2011 | 11917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foi de placinta
  • 1kg carne tocata
  • 3-4 cepe
  • 3oua+3oua pt uns
  • 500g ciuperci
  • delikat
  • cimbru
  • piper
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne si ciuperci:

Ciupercile le curatam ,le spalam si le taiem felii. Ceapa o curatam,o taiem marunt si o calim.

Carnea o punem intr-un vas iar peste ea adaugam ceapa calita,3oua,delikatul,piperul,cimbrul si mararul taiat marunt.Amestecam toata compozitia. Celelalte 3 oua le punem intr-o farfurioara si le batem.

Foile le impartim in doua,o sa punem jumatate pe fundul tavii si jumatate deasupra.

Ungem o tava cu ulei apoi punem foile:punem o foaie iar cu o pensula ungem cu ou,mai punem o foaie iar ungem cu ou si tot asa pana punem jumatate din foi. Cand foile au fost asezate punem jumatate din compozitia de carne, apoi adaugam ciupercile si din nou restul de carne. Acoperim cu foile de placinta la fel cum am procedat si prima data punem foaie ungem cu ou iar foaie...si tot asa pana punem toate foile ,la urma ungem cu ou si dam la cuptor cam 45-50min.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Lau 1

02.07.2011, 23:18

bun

AlinaM 1

21.10.2012, 17:35

Am o intrebare: carnea nu se caleste inainte de a o baga la cuptor? Multumesc frumos.

mihaelaM 1

06.12.2012, 00:39

Nu Alina eu am calit doar ceapa,nu stiu incearca si asa

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci