Placinta cu carne si ciuperci

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 21 Iun 2011 | 11717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1pachet foi de placinta
  • 1kg carne tocata
  • 3-4 cepe
  • 3oua+3oua pt uns
  • 500g ciuperci
  • delikat
  • cimbru
  • piper
  • marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne si ciuperci:

Ciupercile le curatam ,le spalam si le taiem felii. Ceapa o curatam,o taiem marunt si o calim.

Carnea o punem intr-un vas iar peste ea adaugam ceapa calita,3oua,delikatul,piperul,cimbrul si mararul taiat marunt.Amestecam toata compozitia. Celelalte 3 oua le punem intr-o farfurioara si le batem.

Foile le impartim in doua,o sa punem jumatate pe fundul tavii si jumatate deasupra.

Ungem o tava cu ulei apoi punem foile:punem o foaie iar cu o pensula ungem cu ou,mai punem o foaie iar ungem cu ou si tot asa pana punem jumatate din foi. Cand foile au fost asezate punem jumatate din compozitia de carne, apoi adaugam ciupercile si din nou restul de carne. Acoperim cu foile de placinta la fel cum am procedat si prima data punem foaie ungem cu ou iar foaie...si tot asa pana punem toate foile ,la urma ungem cu ou si dam la cuptor cam 45-50min.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Lau 1

02.07.2011, 23:18

bun

AlinaM 1

21.10.2012, 17:35

Am o intrebare: carnea nu se caleste inainte de a o baga la cuptor? Multumesc frumos.

mihaelaM 1

06.12.2012, 00:39

Nu Alina eu am calit doar ceapa,nu stiu incearca si asa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Jagerschnitzel (Snitel de porc cu sos de ciuperci)