Placinta cu cas

de Mitinita in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2015 | 3553 vizualizari

 

O gustare rapida, care merge excelent si la pachet.

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • 500 g cas ras
  • 3 oua
  • 200 g smantana
  • sare, dupa gust
  • ulei, pentru uns foile
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu cas:

Intr-un bol, se amesteca casul, ouale, smantana si sarea.

Se iau o foaie de placinta, se adauga umplutura si se ruleaza. Mai intai, impaturiti capetele.

In timp ce lucrati, restul foilor de placinta se acopera cu un prosop de bucatarie.

Se continua cu toate foile sau pana cand se termina umplutura.

Se pun in tava si se ung cu ulei, cu o pensula. Se da tava la cuptor si se coc cam 30 de minute sau pana cand se rumenesc.

Potfa buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Galuste de cartofi umplute cu branza , cu garnitura de varza rosie