Placinta cu cas

de -Miti- in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2015 | 904 vizualizari

 

O gustare rapida, care merge excelent si la pachet.

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • 500 g cas ras
  • 3 oua
  • 200 g smantana
  • sare, dupa gust
  • ulei, pentru uns foile
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu cas:

Intr-un bol, se amesteca casul, ouale, smantana si sarea.


Se iau o foaie de placinta, se adauga umplutura si se ruleaza. Mai intai, impaturiti capetele.


In timp ce lucrati, restul foilor de placinta se acopera cu un prosop de bucatarie.


Se continua cu toate foile sau pana cand se termina umplutura.


Se pun in tava si se ung cu ulei, cu o pensula. Se da tava la cuptor si se coc cam 30 de minute sau pana cand se rumenesc.


Potfa buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu cas" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

laura_n 1

26.06.2015, 14:55

big like!

Andreea Caroline 1

27.06.2015, 10:23

mirela0911 1

28.06.2015, 09:33

Imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor