Placinta cu cas dulce si branza de oaie

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2013 | 11251 vizualizari

 

In fiecare luna este targ de bunatati la noi la Campina,asa ca am achizitionat niste cas dulce pe care l-am cuplat cu niste branza de oaie si am facut o placinta....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj Bella 2 buc a 400 g
  • 6 oua
  • 400 g cas dulce
  • 250 g branza oi mai veche
  • pentru uns
  • 1 ou
  • 2 linguri d elapte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu cas dulce si branza de oaie:

Am ras casul si branza de oaie,am adaugat ouale si am omogenizat bine.Am pus hartie de copt in tava,am asezat foaia de aluat peste care am turnat compozitia de branzeturi.Foaia a doua m-am chinuit sa fac un grilaj din ea,a iesit ceva,ceva....am pus si grilajul deasupra am batut oul cu laptele si am uns placinta....


La cuptor cu ea,cuptorul preancalzit,cca 50-60 min.

 

TIPS-URI

1

sub tava cu placinta am pus o cratita cu apa,sa nu se arda aluatul...

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu cas dulce si branza de oaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

Satisfyyourcravings 1

18.05.2013, 10:47

Și mie îmi place!

Constelatialeu 1

18.05.2013, 12:50

Multumesc fetelor,va pup....

Krystyan Trendy 1

08.12.2013, 00:09

O bunatate !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Empanadas cu spanac si branza