Placinta cu ceapa si branza

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2014 | 4633 vizualizari

 

Simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 250 gr apa calda
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 4 cepe mari
  • 200 gr branza telemea
  • 3 lg de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ceapa si branza:

Intr-un bol punem faina cernuta,drojdiuta o dizolvam in apa calda si turnam peste faina,adaugam sarea,zaharul si uleiul si framantam un aluat pe care il lasam sa creasca 30 de minute.Ceapa o taiem cubulete si o calim in putin ulei.Branza o dam prin razatoare.

Cand aluatul a crescut luam tava cuptorului si o tapetam cu o foaie de copt,o ungem cu ulei si intindem din aluat o foaie subtire.Deasupra punem ceapa calita si branza rasa si dam la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ceapa si branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinta sarata cu telemea si masline