Placinta cu dovleac - aluat facut in casa

de amayrya in Dulciuri, 14 Mar 2013 | 4981 vizualizari

 

Foarte buna

 

INGREDIENTE

petru foaia de placinta

  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri otet
  • sare
  • o cana apa
  • faina

pentru umplutura

  • dovleac
  • scortisoara
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovleac - aluat facut in casa:

Se amesteca faina cu otetul, uleiul, sarea si cana de apa. Coca obtinuta se imparte in 3 parti, cele 3 parti se impart in alte 3 bilute fiecare, vom avea astfel 9 bilute de coca. Se intinde una din bile si se unge cu ulei apoi se mai intinde o alta bila si se pune deasupra primei bile si se unge deasemenea cu ulei, se mai intinde o bila de coca si se pune iarasi peste cele 2 anterioare cu precizarea ca peste ce-a de a 3-a bila nu se pune ulei. Se va face la fel si pentru celalalte 6 bile ramase si astfel vom avea 3 parti de coca.


Ulterior intindem prima parte din coca pregatita anterior, dupa ce-am intins punem ici colo putin ulei si presaram zahar apoi adaugam o prima parte din umplutura pentru placinta, un amestec din dovleac, scortisoara si zahar, se ruleza si se asaza in tava care a fost unsa cu ulei.


La fel se procedeaza si cu celalte 2 parti de coca ramase. Dupa ce am asezat placinta in tava taiem placinta bucati presaram deasupra zahar si punem tava la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.


Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovleac - aluat facut in casa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

14.03.2013, 10:46

MotanLaOale 1

14.03.2013, 15:09

- TABITA - 1

09.05.2013, 01:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

Pizza fetelor

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Placinta frageda cu dovleac