Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
este atat de delicata....fina....delicioasa...se topeste in gura.
prima data pregatim umplutura.curatam dovleacul si il dam pe razatoarea mare.
punem margarina intr-o tigaie la topit apoi adaugam dovleacul,zaharul ,coaja de lamaie si vanilina si lasam la foc mic pana scade toata apa pe care o lasa,amestecand intre timp.
facem un aluat din ingredientele de mai sus,pe care il vom imparti in doua.
intindem o foaie pe care o vom pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,deasupra punem dovleacul,il nivelam si acoperim cu cealalta foaie careia ii vom face cateva gauri cu furculita pt a nu se umfla.
dam la cuptorul preincalzit la 180° timp de 35-40 min(dupa primele 20 de min controlam).
cand e gata presaram zahar pudra.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult