Placinta cu iaurt

de AnyCostescu in Dulciuri, 13 Oct 2012 | 3596 vizualizari

 

INGREDIENTE

pt foi:

  • 5 oua
  • 1 cana zahar tos
  • 1 cana ulei
  • 1 cana lapte( se poate pune si apa minerala)
  • mirodenii sau coaja de lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • faina cat cuprinde(trebuie sa iese un aluat nelipicios si usor de modelat)

pt umplutura:

  • 700 g iaurt simplu sau de fructe
  • 300 g smantana
  • 2 oua
  • esenta de vanilie
  • 3 lg faina(sau gris)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu iaurt:

pt foi: bati albusul spuma cu zaharul.

freci galbenusurile, apoi le adaugi in spuma de albus.

pui uleiul, laptele, esenta, si faina impreuna cu praful de copt.

pt umplutura amesteci toate ingredientele..

intinzi din compozitia de aluat doua foi.

pui una intr-o tava, adaugi umplutura si apoi acoperi cu cealalta foaie.

dai la cuptor pana trece testul scobitoarii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat