Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Cernem făina într-un castron. Presărăm sarea.
Dizolvăm drojdia în apa căldută și o turnăm peste făină.
Frământăm aluatul adăugând câte puțin ulei, până obținem un aluat nelipicios și ferm. Acoperim cu un prosop/folie de plastic și lăsăm la dospit într-un loc călduț.
Între timp pregătim umplutura.
Tocam marunt ceapa și leurda și le amestecam cu urda. Condimentam cu sare și piper.
Pudram masa de lucru cu faina și intindem o foaie de aluat.
Punem umplutura si rulam.
Asezam placinta in tava (in care am pus hartie de copt) si o ungem cu ou batut /ulei.
Presaram cu susan/orice alte seminte și dăm la cuptorul încins în prealabil pentru aproximativ 40 minute.
Cand prinde o culoare arămie, o scoatem si o lăsăm să se răcoreasca, apoi o feliem.
1
Dacă vă grăbiți, puteți pune aluatul în cuptor cu funcția de pastrare cald pornită.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult