Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Am lăsat foile sa se decongeleze. În pachet au fost 10 foi pe care le-am împărțit în 5 părți a câte două foi fiecare și am procedat astfel: am uns cu ulei, am adăugat merele pe care le-am stors bine de zeamă (împărțiti compoziția astfel încât să ajungă pentru toate ruladele), zahăr vanilat, zahăr, scorțișoară - pe toată suprafața foii. Apoi am împachetat-o ca pe o ruladă și am pus-o în tavă, care a fost unsă cu margarină. Am repetat procedeul până am umplut toate foile și le-am așezat una lângă alta în tavă. Înainte de a o introduce în cuptor ungem fiecare ruladă cu margarină și presărăm puțin zahăr și scorțișoară. Se lasă la cuptor între 25-30 de minute la foc mediu.
După ce se răcește o tăiem și o servim. :)
1
dacă aveți și nucă...este și mai delicioasă!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult