Placinta cu mere

de LadyCrs in Dulciuri, 30 Mai 2012 | 2644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi plăcintă
  • scorțișoară
  • 2 pliculețe zahăr vanilat
  • zahăr ( cât doriți, mie nu îmi place extraordinar de dulce)
  • margarină sau unt pentru uns
  • ulei
  • mere ( 2 kg am folosit eu)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mere:

Am lăsat foile sa se decongeleze. În pachet au fost 10 foi pe care le-am împărțit în 5 părți a câte două foi fiecare și am procedat astfel: am uns cu ulei, am adăugat merele pe care le-am stors bine de zeamă (împărțiti compoziția astfel încât să ajungă pentru toate ruladele), zahăr vanilat, zahăr, scorțișoară -  pe toată suprafața foii. Apoi am împachetat-o ca pe o ruladă și am pus-o în tavă, care a fost unsă cu margarină. Am repetat procedeul până am umplut toate foile și le-am așezat una lângă alta în tavă. Înainte de a o introduce în cuptor ungem fiecare ruladă cu margarină și presărăm puțin zahăr și scorțișoară. Se lasă la cuptor între 25-30 de minute la foc mediu.

După ce se răcește o tăiem și o servim. :)

TIPS-URI

1

dacă aveți și nucă...este și mai delicioasă!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Invartita cu mere si nuca