Placinta cu mere si dulceata de gutui, de post

de Merisor in Prajituri, 28 Mar 2014 | 17597 vizualizari

COMENTARII (41)

Lau 1

28.03.2014, 10:34

Foarte bunaaa

Lia_ 1

28.03.2014, 10:44

favo

anca_rm 1

28.03.2014, 10:45

cred ca e foarte buna si facuta cu multa dragoste , super

Lavinia 1

28.03.2014, 10:48

superb a iesit

Pushaa 1

28.03.2014, 11:04

Rocsi 1

28.03.2014, 11:04

Foarte, dar foarte buna

Aurelia 07_07 1

28.03.2014, 11:09

Foarte buna !

mihaelam90 1

28.03.2014, 11:11

Dya Daniela Andrei 1

28.03.2014, 11:16

Ce bunatate ne-ai adus!!!

Julia_Snow 1

28.03.2014, 11:17

Foarte buna!

babi5 1

28.03.2014, 11:22

Foarte buna

Constelatialeu 1

28.03.2014, 12:08

Angelina_Elena 1

28.03.2014, 12:08

Bunica 1

28.03.2014, 12:09

Merisor,ce prajiturica buna!

Merisor 1

28.03.2014, 12:19

Va si va

cristeena20 1

28.03.2014, 12:20

minunata !!!!!merue pe locul intai prajiturica cu mere!!!

MIUTA 1

28.03.2014, 12:23

deyutzky 1

28.03.2014, 12:28

ce bine arata!!

JulyCris 1

28.03.2014, 12:32

Vreau!

MotanLaOale 1

28.03.2014, 12:40

buna buna

Luckycake 1

28.03.2014, 13:52

e minunata !

Tabita _ 1

28.03.2014, 15:08

Panacris 1

28.03.2014, 15:16

Chiar asta am în plan ptr weekend, dar nu de post, că nu am garant din ăla

Sidy 1

28.03.2014, 15:56

O minunatieeeeeeeeeee !!!!!

Sylvia 1

28.03.2014, 16:05

Arata bestial !

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinta cu mere si aluat cu unt