Placinta cu sprot ( peste mic )

de pity19 in Peste, 7 Mai 2014 | 1038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr faina
  • apa calda
  • 25 gr drojdie
  • un ou pentru uns
  • peste sprot ( o mana, doua )
  • praf de usturoi
  • oregano
  • cascaval afumat
  • condimente pentru peste
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu sprot ( peste mic ):

Aluatul : Punem faina intr-un bol , sarea , zaharul si drojdia dizolvata in 5 linguri apa calda ; Amestecam bine cu o lingura de lemn, completam cu apa , faina si lasam la loc cald timp de 40-50 minute!Trebuie sa obtinem un aluat moale, elastic dar nelipicios.


Spalam pestele , curatam de intestine , taiem capurile , clatim , condimentam cu oregano , usturoi si condimente pentru peste!


Intindem aluatul pe masa tapetata cu faina , taiem in lung file doar pana la jumatatea aluatului , ungem jumatatea pe care nu am taiat'o cu ou , punem pestele condimentat ,cascaval razuit , invelim cu partea taiata file , impaturim bine , punem in tava tapetata cu hartie de copt , ungem cu ou , razuim cascaval si dam la cuptor aprox 30 de minute la foc mediu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu sprot ( peste mic )" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

MotanLaOale 1

07.05.2014, 15:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Hake la cuptor