Placinta cu ton, porumb si rosii cherry

de Rocsi in Ton, 16 Oct 2014 | 4049 vizualizari

 

Daca va place pestele cu siguranta o sa iubiti si aceasta placinta!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 foi de placinta
  • 400 gr ton din conserva (eu am folosit de la Sun Food, si in ulei si in suc propriu)
  • 1 ceapa
  • 2 linguri sos de legume
  • 4 linguri boabe de porumb
  • 3 linguri cascaval ras
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 2 crengute rosii cherry
  • 1 ou
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ton, porumb si rosii cherry:

Curatam ceapa si o tocam marunt.


Desfacem conservele si le scurgem de ulei.


Intr-o tigaie incingem uleiul, innabusim ceapa, punem cateva linguri de apa si sosul de legume.


Lasam sa scada la foc potrivit, apoi adaugam bucatile de ton, pasta de tomate, sare si piper dupa gust.


Amestecam bine si lasam sa scada toata zeama.


Tragem de pe foc, 5 minute pentru a se racori, apoi incorporam boabele de porumb si cascavalul ras.


Ungem prima foaie de placinta cu ulei, punem cealalta peste si le impaturim in jumatate.


Intr-un vas rotund, cu diametrul de 20cm, asezam foile, punem umplutura, o nivelam, iar marginile foilor le rasucim spre interior creand o burdura.


Batem oul spuma si cu un pensonas ungem placinta.


Deasupra asezam rosii cherry, spalate.


Introducem placinta in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste frumos deasupra.


Cand este gata, o scoatem din cuptor, o lasam putin sa se racoreasca si este gata de servit.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ton, porumb si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Rocsi 1

19.10.2014, 12:36

Multumesc Xandrine

Rocsi 1

19.10.2014, 12:37

Babi multumesc...

T I M E A 1

16.12.2014, 23:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ton, ardei si masline