Tarta cu ton si legume

de oanapl in Ton, 21 Noi 2017 | 2527 vizualizari

 

tarte si placinte rumenite si iscusite
Vă invit să încercați o tartă rapidă cu ton și legume preferate de voi. Aceasta a fost foarte apreciată de toți membrii familiei mele. ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 conservă ton bucăți în ulei
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 1 dovlecel mic
  • 250 g ciuperci champignon
  • roșii cherry
  • câteva buchețele de broccoli
  • 4 ouă
  • 50 ml smântână
  • Pesmet
  • Sare
  • Piper
  • unt (pentru uns tava)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu ton si legume:

Desfaci buchețelele de broccoli și le fierbi în apă cu sare, timp de 3 minute, apoi le scurgi bine de apă.


Speli ciupercile, le tai felii și le fierbi în apă cu sare, timp de 10 minute, apoi le scurgi bine de apă, într-o sită.


Cureți dovlecelul de coajă și îl tai cubulețe, iar ardeiul gras îl speli și îl tai felii subțiri. Amesteci legumele cu tonul scurs de ulei.


Ungi cu unt un vas și întinzi aluatul în tavă. Înțepi aluatul din loc în loc cu o furculiță și presari pesmet deasupra. Torni legumele peste aluat.


Bați ouăle cu smântâna și condimentezi după gust, cu sare și piper, apoi le adaugi peste legume și decorezi cu câteva roșii cherry. Introduci vasul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C și îl lași timp de 35-40 de minute, până când se rumenește frumos compoziția.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ton si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

oanapl 1

22.11.2017, 13:03

Panacris 1

22.11.2017, 20:55

dantes 1

25.11.2017, 17:20

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

10388 puncte

lucy2002

5249 puncte

Rocsi

4792 puncte

Constelatialeu

4163 puncte

- Andreea -

3801 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba radauteana
  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

RETETA RECOMANDATA
File de ton cu sos de mustar si orez picant